Gratis schatting

Verkopen of verhuren? Vertrouw op een expert

Bedrijfsvastgoed verkopen en verhuren, is complexer dan standaard vastgoed en vraagt specialistenwerk. Je hebt andere attesten nodig, de kopers zijn schaarser en meer veeleisend, panden zijn vaak op maat van de gebruiker-eigenaar gebouwd, enzovoort. Biznis is de geschikte partner om zorgeloos en vlot te verkopen of verhuren aan de maximale prijs.

Onze werkwijze

1. Correcte waardebepaling

1. Correcte waardebepaling

Zelf een schatting van jouw bedrijfspand maken, is vaak onbegonnen werk.
De waarde van een pand hangt af van veel factoren: de omgeving, de grootte, de staat waarin het verkeert, de evolutie van de markt, enzovoort. Onze goed opgeleide, regionale vastgoedexperts kennen de prijzen in jouw omgeving en komen graag bij jou langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

2. Samenstellen dossier

2. Samenstellen dossier

De administratie bij de transactie van bedrijfsvastgoed wordt steeds complexer. Ons vakkundig secretariaat ontzorgt jou van alle formaliteiten: stedenbouwkundige gegevens, attesten, enz. Het wordt allemaal voor jou geregeld.

3. Publiciteit voeren

3. Publiciteit voeren

Vastgoedmarketing is ons stokpaardje. Wij maken gebruik van de nieuwste marketingconcepten om jouw pand in de kijker te zetten. Huyzen heeft een inhouse copywriter die professionele, wervende teksten schrijft. Via story telling trachten wij geïnteresseerden aan te spreken en te motiveren tot een afspraak.

Klanten zijn visueel ingesteld. Daarom investeren wij in een professionele fotoreportage van jouw pand en geven aan elke bezoeker een mooi uitgewerkte pandbrochure, samen met alle wettelijke inlichtingen. Onze grote publiciteitsborden zullen jouw pand op een stijlvolle manier in het straatbeeld laten opvallen. In de reclamedisplays van onze goedgelegen kantoren krijgt jouw pand extra visibiliteit.

Online advertenties zijn niet meer weg te denken uit het publiciteitsgamma van de makelaar. Onze eigen website, die hoog scoort in Google, beschikt over unieke tools:

 • Kostprijsberekening waarmee potentiële kopers simuleren hoeveel de volledige aankoopkost bedraagt
 • Kredietsimulator
 • Eigenaarslogin waarmee je steeds jouw verkoopdossier kan monitoren
 • Enzovoort

Daarnaast mogen de best scorende portaalwebsites niet ontbreken: Immoweb, Zimmo, Spotto en Realo. We nemen hier extra visualisatiepakketten af, onder meer een XL formaat op Immoweb waardoor jouw pand hoog scoort in de zoekresultaten. Via onze Facebook- en Instagrampagina zorgen we voor interactie met klanten en promoten we jouw pand. Onze database gaat automatisch op zoek naar een match met potentiële kopers via de matchingmailing. Bij activatie van het pand spreken we ons uitgebreid klantenbestand aan van meer dan 75.000 contacten.

4. Geïnteresseerden informeren

4. Geïnteresseerden informeren

Biznis beschikt over geavanceerde IT tools, die het verkoopproces optimaal ondersteunen:

 • Een efficiënte database en server, die al jouw gegevens en die van jouw pand bijhoudt en opvolgt
 • Een telefooncentrale, die ervoor zorgt dat wij geen enkel telefoongesprek missen
 • Een aantrekkelijke website met unieke tools, onder meer een efficiënte zoekmachine, een inschrijvingsmodule voor potentiële kopers, een eigenaarslogin en zoveel meer.

Wij halen alles uit de kast om kwalitatieve leads te genereren. Door de regelmatige opvolging met de hulp van professionele tools, halen wij het maximum rendement uit de binnengehaalde leads. 

De begeleiding van geïnteresseerde kandidaten en het weerleggen van hun eventuele weerstanden is voor onze Biznis specialisten een tweede natuur. We zorgen er ten alle tijden voor dat de kandidaat volledig geïnformeerd is. We halen het onderste uit de kan om elke lead te converteren in een verkoop.

5. Bemiddeling bij de vastgoedtransactie

5. Bemiddeling bij de vastgoedtransactie

Emotie is doorslaggevend bij een vastgoedtransactie. Dit weten onze medewerkers. Wij zijn geen gladde verkopers. Wij bouwen vertrouwen op door:

 • Competentie: wij kennen jouw pand door én door. Informeren doet kopen.
 • Integriteit: wij zijn gepassioneerd door verkoop maar nemen ook onze verantwoordelijkheid en zijn steeds eerlijk.
 • Connectie: wij maken verbinding met onze klant. Wij denken met hen mee.
 • Betrouwbaarheid: wij komen onze afspraken na en zijn steeds aanspreekbaar.
6. Waterdichte contracten

6. Waterdichte contracten

Eens de klant overtuigd is, garanderen wij een correctie juridische afwikkeling van de verkoop. Kiezen voor Biznis is opteren voor een kwalitatieve, duurzame transactie. Partijen kunnen rekenen op een volledige ontzorging.

Bedrijfsovernames

Laat u bijstaan door onze professionals met ervaring. Deze begeleiding, die in vele gevallen gepaard gaat met een vastgoedtransactie, zijnde verkoop of verhuur, is uitermate belangrijk.

In samenwerking met uw accountant/boekhouder werken wij een volledig dossier uit, waarmee wij op de markt gaan.

Dat kan in eerste instantie zeer discreet via gerichte campagnes. Wij bekijken dit dossier per dossier om zo toch het gewenste resultaat te komen.

Onze kantoren

Wat is mijn pand waard?

Ontdek het hier

De sterktes van Biznis

 • Erkende BIV makelaars met stevige dossierkennis
 • Realistische waardebepaling
 • Professionele fotoreportage en copywriting
 • Publiciteit op maat
 • Moderne digitale tools 
 • Sterk kantorennetwerk met lokale expertise

Enkele referenties

Interesse in een samenwerking?

Vul dit formulier in en we nemen snel contact met je op.